Ledenlijst

Ontmoet onze leden: hier vind je een overzicht van de ondernemers die deel uitmaken van Graveon. Samen maken we het verschil!

Ledenlijst

Ontmoet onze leden: hier vind je een overzicht van de ondernemers die deel uitmaken van Graveon. Samen maken we het verschil!

Lid worden van Graveon?

Bestuur

Maak kennis met het bestuur van Graveon.

Testimonials

“Als eigenaar van De Buitenkamer Tuinontwerp en al jarenlang lid van Graveon, heb ik ervaren hoe waardevol het is om deel uit te maken van de ondernemersgemeenschap van de voormalige gemeente Grave. Niet alleen zijn er regelmatig interessante bedrijfsbezoeken maar ook gezellige bijeenkomsten om elkaar beter te leren kennen. Hierdoor kom je in korte tijd met veel ondernemers in gesprek, wat inspiratie en zakelijke kansen biedt. Door de ongedwongen sfeer is er ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Een belangrijk punt vind ik het stimuleren en versterken van de lokale economie, samen bereik je meer. ”
Marion Vermeulen
Eigenaar De Buitenkamer tuinontwerp
“Graveon is voor mij een prettige ontmoetingsplek met andere ondernemers binnen de regio. Er heerst een goede sfeer van een open cultuur waarin ideeën voor de toekomst gedeeld kunnen worden op een ongedwongen informele manier. Soms komen daar ook onderlinge samenwerkingen uit voort. Graveon creëert tevens een platform waarin gemeenschappelijke belangen behartigd kunnen worden met en naar de gemeente. Zo houd je op diverse vlakken korte lijntjes en dat maakt het voor mij persoonlijk zeer de moeite waard om lid te zijn van Graveon.”
Suzanne Laurensse
Eigenaresse Brievenbus Pakketjes