Het vernieuwde bestuur in beeld!

Met trots kondigen we de benoeming aan van het vernieuwde bestuur. Met een missie om de lokale ondernemersgemeenschap te versterken en te verenigen, staan we klaar om de belangen van ondernemers te behartigen en een platform te bieden voor groei en samenwerking.

Het nieuwe bestuur, onder leiding van Marijn Engelen, voorzitter, is vastbesloten om de reikwijdte en impact van Graveon te vergroten, terwijl ze de kernwaarden van diversiteit, samenwerking en groei hoog in het vaandel houden. Het bestuur brengt een schat aan ervaring en expertise uit verschillende sectoren met zich mee, wat een veelzijdige en inclusieve benadering van de belangenbehartiging en ondersteuning van lokale bedrijven mogelijk maakt.

We heten alle ondernemers, ongeacht de grootte of branche, van harte welkom om zich aan te sluiten. Of je nu een gevestigde naam bent in de regio of een beginnende ondernemer die op zoek is naar ondersteuning en netwerkmogelijkheden, we bieden een platform voor groei, connectie en kansen.

“We zijn verheugd om ons nieuwe bestuur te presenteren en kijken ernaar uit om onze leden te ondersteunen en te verbinden “, aldus Suzanne Heezen, secretaris, “Graveon blijft zich inzetten voor het bieden van een lokaal netwerk voor onze leden en het behartigen van de belangen van de lokale ondernemers.”

Van links naar rechts op de foto: Marijn Engelen, Suzanne Heezen, Roelof Worst, Peter Linders & Roland van Boekel