Nieuws

Adviesgroep

Ondernemersvereniging Graveon heeft in de vorm van een Ondernemersadviesgroep een aantal ondernemers en adviseurs bereid gevonden hun kennis en ervaring te delen met ondernemers met vraagstukken en/of problemen of met startende ondernemers uit Grave. Aangezien de adviesgroep onder het centrummanagement van Grave zal gaan functioneren, is de service vooral gericht op ondernemers in het centrum van Grave. Die ondernemers krijgen zo de mogelijkheid geheel vrijblijvend eens te sparren met mensen met brede ondernemerservaring. Van etalage-inrichting tot assortimentsuitbreiding, van financiën tot marketing, huren en onroerend goed het kan allemaal aan de orde komen.

Ondernemers die gebruik willen maken van de diensten van deze mensen kunnen, uiteraard vertrouwelijk, contact opnemen met Graveon (www.graveon.nl / info@graveon.nl) via één van de leden van de ondernemersadviesgroep. Na een intakegesprek wordt bekeken welke van de leden van de Ondernemersadviesgroep het beste kan dienen als sparringpartner of ingezet kan worden voor het maken van een quick scan. De ondernemersadviesgroep begeleidt de ondernemers gratis en niet bij langdurige projecten. Het initiatief is puur bedoeld als klankbord en heeft de intentie ondernemers op gang te helpen en iets los te maken door (mogelijke) oplossingen aan te reiken. Als er daadwerkelijk een plan geschreven moet worden, of echt iets gedaan moet worden is de ondernemer zelf aan zet, eventueel geholpen door zijn eigen adviseurs. Met dit initiatief denkt Graveon ondernemers een duwtje in de rug te geven in economisch moeilijke tijden. Wij adviseren om zeker in deze economisch onrustige tijden eerder contact op te nemen en niet te wachten tot het laatste moment.

 

Leden ondernemersadviesgroep

De ondernemersadviesgroep bestaat uit Nico Schouten (Hema), Tom Schouten (vastgoed en voorheen Intertoys), Marie-Claire Abbenhuis (Woon Makelaars), Roland van Boekel (Philipsen accountants/adviseurs), Annelies de Kreij (Administratiekantoor AH&T), Ger Peters (Registeraccountant) en Fabian Miceli (Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen).

 

Contactgegevens leden ondernemersadviesgroep

Ger Peters Tel: 06-13143979

E: gp@jafrac.nl

Nico Schouten Tel: 06-12120703

E: schouten.n@gmail.com

Tom Schouten Tel: 06-55567100

E: info@bali-art.nl

Annelies de Kreij Tel: 0486-420999

E: info@ahnt.nl

Fabian Miceli Tel: 0485-450450

E: F.T.Miceli@lvcm.rabobank.nl

Marie-Claire Abbenhuis Tel: 06-20447445

E: m.c.abbenhuis@woonmakelaars.nl

Roland van Boekel Tel: 06-20611297

E: RolandvanBoekel@philipsen.nl